和味餃子とは?/ABOUT

和食歴30年の料理人が創作する和風餃子は、国産素材にこだわった日本の旨みたっぷりの特製餃子です。中華風の餃子とは一味も二味も違う今まで食べたことのない味わいです。餃子といえば、酢醤油やラー油などをお好みでつけて食べるものですが、こちらの餃子は味付けされているので何もつけなくても美味しくいただけます。 和食をより多くの方に楽しんでいただきたい思いで、和の旨みを身近で気軽に味わえる餃子に包み込みました。餃子の皮は縁起の良い紅白の2色で仕上げました。 ■白皮:本鰹だし餃子 もっちりした白色の皮に包まれ、一口食べると海鮮だしが溢れだし、鰹の風味が口いっぱいに広がります。鰹だしの風味を生かせるようにニンニクは使わずに生姜で香り付けされています。お肉ではなく海老とホタテを使った餡は、旨みが強いながらもあっさりした味わいです。 ●原材料名:エビ(インドネシア産)、 ホタテ、鰹節、ねぎ、水菜、白菜、生姜、 柚子胡椒、塩、正油、ラード、餃子皮 ※アレルギー物質 (エビ、小麦、ゼラチン、大豆、を含む)*エビ以外は全て国産を使用しています ■赤皮:『辛味噌ゆず餃子』 印象的な赤色の皮に包まれ、一口食べると柚子の香りの肉汁が溢れだし、ピリッと辛味噌の効いた大人の味わいです。豚肉に、ニラ、ニンニク、ネギというオーソドックスな具材に柚子の風味が効いています。 ●原材料名:豚肉、ニラ、生姜、ニンニク、玉ねぎ、柚子粉末、砂糖、塩、一味唐辛子、白味噌、卵、餃子皮(色素クチナシ) ※アレルギー物質(小麦、卵、大豆、豚肉、を含む)*原材料は全て国産を使用しています 味わいの異なる餃子を代わる代わる食べることで、どちらの味わいも引き立ちます。 どちらも焼き餃子はもちろんのこと、水餃子でも美味しくお召し上がりいただけます。 *消費期限は製造年月日から90日間となります。 *配送は<ヤマト運輸/クール冷凍>便となります。 休業日/日時・祝日 ーーーーー A Japanese-style dumpling crafted by a chef with 30 years of experience in Japanese cuisine. These special dumplings are packed with the rich umami of Japan, made with carefully selected domestic ingredients. Unlike traditional Chinese-style dumplings, these offer a completely unique taste that you have never experienced before. Typically, dumplings are enjoyed with dipping sauces like vinegar, soy sauce, or chili oil, but these dumplings are already seasoned to perfection, so you can enjoy them as they are. With a desire to make Japanese cuisine more accessible, we have wrapped the essence of Japanese flavors into these dumplings for an easy and delightful experience. The dumpling wrappers come in two auspicious colors: red and white. ■White Wrapper: Katsuo Dashi Dumplings Encased in a soft, chewy white wrapper, these dumplings burst with a rich seafood broth as you take a bite, filling your mouth with the deep umami of katsuo. To highlight the katsuo dashi flavor, no garlic is used—only ginger for a fragrant touch. Instead of meat, the filling consists of shrimp and scallops, delivering a flavorful yet light taste. Ingredients: Shrimp (Indonesia), scallops, katsuo flakes, green onion, mizuna, Chinese cabbage, ginger, yuzu pepper, salt, soy sauce, lard, dumpling wrapper Allergen information: Contains shrimp, wheat, gelatin, and soybeans Except for shrimp, all ingredients are domestically sourced ■Red Wrapper: Spicy Miso Yuzu Dumplings Wrapped in an eye-catching red skin, these dumplings release a burst of juicy yuzu-infused broth with a spicy miso kick—perfect for those who enjoy bold flavors. The filling consists of pork, garlic chives, green onions, and garlic, complemented by the refreshing aroma of yuzu. Ingredients: Pork, garlic chives, ginger, garlic, onion, yuzu powder, sugar, salt, ichimi chili pepper, white miso, egg, dumpling wrapper (colored with gardenia extract) Allergen information: Contains wheat, egg, soybeans, and pork All ingredients are domestically sourced By alternating between these two distinct flavors, each taste enhances the other. Both varieties are delicious whether pan-fried or boiled. Shelf life: 90 days from the production date Shipping: Yamato Transport / Frozen delivery Holidays: Saturdays, Sundays, and national holidays